Thursday, November 29, 2007

Zie de maan schijnt door de bomen..........

De leukste tijd van het jaar is weer gekomen. Sinterklaas! Joram vindt het allemaal heel erg spannend en begint af en toe ook moeilijke vragen te stellen. Hij heeft thuis al een paar keer zijn schoen mogen zetten. Een van de kadootjes in zijn schoen was een boek van Geronimo Stilton, De Markies van Kattebas. Een ineractief boek voor kinderen vanaf een jaar of zes. Ze zijn spannend, grappig en ontzettend mooi gemaakt. Er zijn ook speciale uitgaven met kras&ruik pagina's, spelletjes en recepten. Ook staat er in ieder boek heel veel om te leren. Een echte aanrader! Nu maar hopen dat Sinterklaas Joram zijn wens in vervulling laat gaan en nog een boek zal geven. Afgelopen weekend mocht Joram naar het sinterklaasfeest van Atos Origin. Een heel groot en gezellig feest waar Joram een mooie doos van Lego Technics kreeg. Na een bezoekje aan de Mac kon iedereen een leuk weekend afronden!
Zaterdag komt de goedheiligman bij ons in de straat. En dan worden ook de pakjes door de Pieten bezorgd en kunnen we gaan uitpakken! Joram had dit jaar veel speciale wensen: Strijkkralen, knutselspullen, leesboeken (die hij zelf kan lezen) en spullen van Totally Spies. Sinterklaas kan aardig wat kiezen. aanstaande woensdag komt Sinterklaas op school en ook dan krijgen alle kinderen een kadootje!
Een drukke tijd. Sinterklaas heeft immers niet alle tijd om zelf alles te regelen. Ik loop (zeg maar gerust ren) dus maar heen en weer tussen speelgoedwinkels, school en allerlei activiteiten. Pfffff.

No comments:

Post a Comment