Tuesday, August 05, 2008

Kermis / Carnival Park Hilaria

De eerste week van augustus is het altijd kermis in Eindhoven. Op verschillende plaatsen staan er kermissen maar de grootste staat op de kennedylaan: Park Hilaria. Door de jaren heen is het meer geworden dan een kermis en zijn er optredens van allerlei artiesten en is er behalve de kermisattracties veel te doen. Natuurlijk wilde Joram ook weer naar de kermis, al was het dan alleen maar om een suikerspin te eten!

Het leukste vind hij toch de achtbaan en de cakewalk. De achtbaan moest hij met papa in (daar gaat mama dus echt niet in, hoe klein de achtbaan ook is!) maar de cakewalk en het glzaen spiegeldoolhof heeft ie toch met mij gedaan. Na een heerlijke suikerspin en veel indrukken was Park Hilaria voor dit jaar ook weer voorbij.
The first week of August we always have carnival in Eindhoven. There's more than one spread around the city nut the one on Kenedy is the biggest: Park Hilaria. Through the years it became more than just a carnival and they have artists perform and a lot more to do. Ofcourse Joram wanted to go too, if it was only to have a cotton candy!

The most fun thing to do for him is the rollercoaster and the cakewalk. The rollercoaster he had to do with his dad (Mommy is not going, not even in a small one!) but the cakewalk and the glass mirror maze him and I did together. After a delicious cotton candy and lots of impressions Park Hilaria was done for this year!

1 comment:

  1. wow Joram this is the biggest sugar spin I have ever seen
    It must have been fun eating it'
    I can just about taste it in Canada,See you soon ,
    Love OMA

    ReplyDelete