Thursday, January 10, 2008

Quotes

Ik ben gek op quotes! Het maakt niet uit waar ze vandaan komen en waar ze over gaan, als ze me maar aanspreken. Een van mijn favorieten: Uit chaos is het paradijs geboren. Ik weet niet wie ooit die quote heeft gebezigd, maar het is een mooie. Ik werkte in het LUMC (toen nog AZL) op de Kinderheelkunde en we gingen verhuizen van de oudbouw naar het huidige gebouw. Ergens in het toenmalige gebouw 38 (Heelkunde) stond op een whiteboard geschreven: Uit chaos is het paradijs geboren. Moet je je voorstellen: Een gebouw wat inmiddels half leeg stond, waar heel veel activiteit en choas was en waar een hoop weemoed heerste.

Waar leidt dit allemaal naar toe? Naar een andere quote: Fun and mental is fundamental. Ook een geweldige quote. Afgelopen zondag ben ik met Joram naar de bioscoop geweest; naar de film: Mr. Magorium's Wonder Emporium. Echt een absolute aanrader! Een prachtig gemaakte film vol magie, speelgoed en humor. De film is opgebouwd als een boek en een van de hoofdstukken heette: Fun and mental is fundamental. Ik zat daar met een bak popcorn op schoot en had gelijk een nieuwe titel voor een layout. De bijbehorende foto's had ik ook al in gedachten: Joram die Loco aan het spelen is. En omdat ik me hield aan de uitdagingen van Elsie Flannigan heb ik die ook nog gedaan: Uitdaging #4: Maak je eigen embellishment van chipboard. Ik heb het &-teken en het =-teken van chipboard gemaakt en bekleed met dessinpapier. Weer een uitdaging afgerond.

Cardstock: Bazzill
Papier: Daisie D's
Rub-ons: Cloud 9 Design
Die-cut: Urban Lily
Stickers: Doodlebug

1 comment:

  1. Anonymous17:49

    Goedenavond, ik ben op zoek naar foto's van gebouw 38, orthopedie, AZL.
    Ik heb er als kind (begin jaren 80) heel wat behandelingen ondergaan en was benieuwd of er nog foto's op internet te vinden zijn van hoe het er toen uit zag. Na wat speurwerk gedaan te hebben heb ik helaas nog niets kunnen vinden, weet u van het bestaan van foto's? MVG. Peter

    ReplyDelete